Evaluering av Turrennlotteriet 2015

Med styrets merknader

Skigruppa i MUIL har evaluert Turrennlotteriet 2015 i møte den 26. mars. Vedlagt finner du evalueringen i sin helhet samt styrets behandling av denne evalueringen som ble gjort i styremøte 9. april.  

Turrennet ble avlyst grunnet føreforhold men lotteriet gikk sin gang og ga et pent overskudd til MUIL på ca. kr. 60.000,-. Dette er meget godt arbeid og honnør må gis til det arbeidet som har vært gjort med begrensede ressurser.

 

Styret i MUIL behandlet skigruppas evaluering i møte den 9. april 2015.

Tilstede på møtet:

Bernt Eirik Isaksen Lyngstad, Inghild Blomstereng, Tom Hugo Furuseth, Espen Nordeng, Gunnlaug O. Isaksen, Siw Tuoremaa, Bård Gunnar Hansen og Even Steinlien.

 

Sak 6/15 – Evaluering av Turrennlotteriet 2015

Skigruppa har evaluert Turrennlotteriet 2015 og gitt følgende svar på avlysning av turrennet:

På grunn av en uke med mildvær og usikkerhet i forhold til snøforhold, vann på jorder og værvarsel ble rennet avlyst onsdag kveld.

Om vi hadde gjennomført rennet med dårlig forhold er vi redd for at det hadde gitt dårlig omdømme til Turrennet.  Vi anser at det som viktig at de som går rennet har en positiv opplevelse og at vi kan levere gode forhold.

Vi har fått forståelse fra folk utenfor laget i forhold til avlysningen av rennet.

Det har kommet inn en anmodning til skigruppa om redegjørelse for avlysningen, og prosessene rundt dette. Denne ser vi som besvart ved denne evalueringen.

For framtiden bør et styre for Turrennet ta alle avgjørelser i forhold til rennet.

 

Styret i MUIL beklager at ikke alle som hadde et ansvar på turrennet, ikke ble innkalt til møte hvor avgjørelsen om avlysning av turrennet ble tatt. For fremtiden bør det oppnevnes et styre for turrennet som har ansvaret for arbeidet som omfatter arrangementet.

Vedlegg: Evaluering fra skigruppa.

Enstemmig vedtatt!