Hanne Mette Band til Manndalen

Manndalen Fiskefestival 2016

Manndalen UIL er stolt over å få besøk av Hanne Mette Band under Manndalen fiskefestival 2016. Hanne Mette er tidligere vinner av Spellemannsprisen 2013 i klassen «årets danseband». Dette med plata «Minner». Hanne Mette var også nominert i 2011 med plata «Vår» og er nå også nominert foran årets tildeling av prisen med plata «Akkurat nå». Bandet ble også nominert som 1 av 4 til GULLSKOEN 2014. 

Hanne Mette Band har sitt utspring i Våler i Solør som for første gang så dagens lys i april 2012. Vokalisten Hanne Mette har gitt ut 2 plater. Som har resultert i 2 Spellemannsnominasjoner og 1 Spellemannpris. Hanne Mette fikk Spellemann for sin CD ”Minner” som ble gitt ut i 2013. En Spellemannpris er den største anerkjennelse en norsk artist kan få – den signaliserer at denne artisten ga ut det aller beste albumet i Norge i sin sjanger akkurat dette året, og fører alltid med seg stor interesse fra både arrangører, media og publikum.

Hanne Mette Band er publikumsvennlig, nyskapende og kvalitetsbevisst. Bandet gleder seg stort over den stadig voksende fanskaren som møter dem på dansefester/konserter. De har en tilhengerskare som omfatter folk i absolutt alle aldre og har et repertoar som når både et yngre og eldre publikum.

Våren 2015 kom plate nr. 3 «Akkurat nå» med fengende låter og godt driv. Plata er nå også nominert til Spellemannsprisen for 2015.

Bandet står på scenen på Senter for nordlige folk i Manndalen, lørdag 25. juni 2016.

hannemette_300x383.jpg

Hanne Mette Band består av:

· Hanne Mette Gunnarsrud, vokal

· Johnny Enger, keyboards/vokal

· Anders Lauten, trommer

· Hallgeir Lie, gitar/vokal

· Eivind S. Woxen, bass/vokal

www.hannemette.com

www.facebook.com/hannemette123

https://www.youtube.com/results?search_query=h

 

Kontaktinfo Manndalen UIL                                     Kontaktinfo Hanne Mette Band

Bernt Eirik Isaksen Lyngstad                                      Hanne Mette Gunnarsrud

Mobil: 48 15 95 95                                                        Mobil: 48 20 73 75

Epost: bernt.lyngstad@gmail.com                             Epost: post@hannemette.com