Invitasjon til barne- og ungdomsleir under Manndalen fiskefestival

Manndalen 25.-29. juni - Påmeldingsfrist 12. juni

I forbindelse med Manndalen fiskefestival sitt 20 årsjubileum, arrangerer Taekwondo gruppa i MUIL (Manndalen Ungdoms- og Idrettslag) en egen leir for folk mellom 8 og 17 år. Leiren rigges opp tirsdag kveld og avsluttes lørdag etter fiskefestivalens jubileumsarrangement.

rafting_500x334

Deltakerne vil få mulighet til å delta på en rekke aktiviteter gjennom leirens program. Hovedaktivitetene er taekwondo, rafting, cross, førstehjelp og fjelltur. Deltakerne skal også delta på barnas fiskekonkurranse på onsdagen, sykkelritt på torsdagen og terrengløp på fredagen – alle disse tre arrangementene har vært faste innslag i Manndalen Fiskefestival gjennom årene og på hvert av arrangementene er det fine premier. Det er et ungdomsarrangement på onsdags kveld som de eldste kan være med på, og hvor det vil være andre tilbud til de yngste. I tillegg vil det være masse herlige overraskelser underveis.  Alle aktiviteter og arrangementer vil være innbakt i prisen på hele leiren som er 1200 kroner. Leiren skal munne ut i en oppvisning på lørdagen hvor deltakerne får vise frem taekwondo ferdighetene de har lært.

 

Deltakerne kan overnatte i lavvoer på leirområdet som er lokalisert til Riddusletta i Manndalen. Foreldrene kan være med på overnattingen, eventuelt avtale annen overnatting i telt, campingvogn eller bobil med Manndalen Fiskefestival (camptlf er 920 53 914) Leiren har de nødvendige fasiliteter, sikkerhetsrutiner og oppsatt foreldrebasert vakthold.  Det vil bli servert frokost, middag og kvelds, og mulighet for å lage lunch nistepakke hver dag. Alle deltakerne får en t skjorte som skal være et kjennetegn på at de hører til leiren.

 

Det vil bli satt opp skyss med buss fra Tromsø tirsdag ettermiddag, og retur til Tromsø på lørdag etter behov. Bussbilletten vil også være innbakt i prisen på leiren.

 Deltakerne må ha med liggeunderlag og sovepose. Toalettsaker og klær til fire dager, tenk på værforbehold ved pakking.

Bruk påmeldingsskjemaet nederst på denne siden, og fyll ut all nødvendig informasjon her. Viktig er kontaktinfo, og alle opplysninger om deltakers spesielle behov. Eventuelle medisiner må medbringes. Dersom deltaker har ledsager må det informeres om det. Påmeldingsavgiften på kr 1200,- betales inn til MUILs kontonr. 7877.06.70380 og merkes med barne- og ungdomsleir 2013, og fullt navn på deltaker. Leiren har plass til 100 deltakere.

Påmeldingsfristen er utvidet til 12. juni. Avgiften må betales innen denne fristen.

Dersom du etter å ha lest dette fremdeles har ubesvarte spørsmål, kan arrangørene nås på e-post: Edgar eddygtf@hotmail.com. Henrik tlf 90775219 e-post henrik@nordligefolk.no