IMG_9521
Picasa
IMG_2113
IMG_0196
IMG_0002
ved setra

KONTAKT OSS

post@manndalen.no

        

MUIL Gymmen foto Ørjan Marakatt Bertelsen-78

Aktivitetstilbud MUIL Høst 2022

Manndalen UIL tilbyr følgende treningstilbud og aktiviteter for barn, unge og voksne høsten 2022. Aktivitetene er gratis, men betinger medlemsskap i MUIL.

 

Fotball
MUIL har fotballtreningstilbud for barn og unge. For høsten har vi treningstilbud for G8. Flere lag vurderes dersom det er ønsker om det, og vi har trenere. Følgende treningstider gjelder for høsten:

G8 Torsdager kl 17-18. Trener: Bjørn Halvard Seljeskog og Håkon Vatne

Kontaktperson: Isak Fagerlig

 

Ski
MUIL har treningstilbud i ski for barn og unge. Trening foregår utendørs og i gymsalen ved behov. Skigruppa deltar på ulike samlinger og på sonerenn etc. når det starter opp. Telenorkarusell/onsdagsrenn starter opp når det blir snø nok. Skiløypene kjøres opp når det blir snø.

Følgende treningstider gjelder for høsten:
Mandager kl 18-19.30

Kontaktperson: Yvonne Eriksen
 

 

Taekwondo
Taekwon-Do Kampsporttilbud for barn, ungdom og voksne. Trening både i Manndalen og Olderdalen.

Trening Manndalen, gymsalen Manndalen skole: Torsdager kl 18-19.30, alle grader, fra 3. klasse og eldre. Trening Olderdalen, Kåfjord idrettshall: Mandager og onsdager kl 18-19.30, alle grader, større barn, junior og voksne. Onsdager kl 17-18, barneparti, fra 3. klasse, alle grader. Fredager kl 19-20.30, Rødt og svart belte.

Kontaktperson: Marita Jensen, manndalentkd@gmail.com, tlf 93619270

 

MUIL Gym – treningsstudio
MUIL har etablert et treningsstudio på Davas. Studioet er godt utstyrt med kondisjons- og styrkeapparater.

Åpningstider:
Mandag-søndag kl 06-23

Priser for bruk av studioet MUIL medlem: Dag 70,-. Måned 290,-. År 2600,-. Ikke medlem i MUIL: Dag 100,-. Måned 400,-. År 4000,-.

Gratis for ungdom under 18 år.

 

Turløyper
MUIL drifter en rekke turløyper i bygda, tilrettelagt med ulik vanskelighetsgrad. Her er bøker man kan skrive seg inn i og være med på trekning av fine premier.

MUIL har helårsløyper til Kjerringdalen, Ordamielli, Áddjástealli, Čeallu, Čoaffi, Tverelva, Jávvagieddi/samueslberg og Liigavarre.Vi har også sommertrimbøker etter veien, postkasse ve Banolbrua, Vaddjabruka og i øversvingen. (Fra mai til oktober)

 

Turhytter
MUIL har fine turhytter som er åpen: Skaidihytta i Svartskogen, Kvilarhytta på Samuelsbergfjellet og lavvu ved Steinvannet

 

Medlemskap i MUIL

Under 18 år: 100,-. Over 18 år: 250,-

Medlemsskapet faktureres direkte fra MUIL via SportAdmin portalen vår. Dersom du ikke er medlem og ønsker å bli det, send en epost til manndalenuil@gmail.com med navn, adresse, fødselsdato og epost adresse til dem som skal bli medlem. Hvis det er barn og de ikke har epost, så registrer foresattes epost. 

Takk for at du vil være medlem av MUIL. Idrettslaget har mange ideer og planer vi ønsker å få gjennomført, derfor er det viktig av vi har en solid og støttende medlemsmasse.

Språk Norsk - Norwegian