IMG_9521
Picasa
IMG_2113
IMG_0196
IMG_0002
ved setra

KONTAKT OSS

post@manndalen.no

        

Prøveåpning av treninsstudio - MUIL gym

Vi prøveåpner treningsstudioet fra mandag 28. juni kl 10.00, på Davas, hovedetasjen. Det meste av treningsutstyret er på plass. En del småting skal ennå gjøres før ordinær åpning i august.

 
I prøveperioden blir det gratis for alle medlemmer å bruke lokalene. Vi satser på at lokalene er åpent fra kl 10-21 hver dag, inklusiv lørdager og søndager. Lokalet blir ikke bemannet, men det blir tidvis tilsyn fra styrets side. Eventuelt endringer i åpningstider kunngjøres på facbooksiden.
Det vil bli utarbeidet noen brukerveiledninger som henges opp i lokalet og kunngjøres på nett. Viktig å huske i starten er bl.a.
- Bruk kun innesko i selve lokalet
- Tørk over med desinfeksjonsmidler etter bruk av apparatene
- Er du under 16 år, må du være i følge med voksen
- Registrer at du har vært i lokalet med å før deg opp på skjema du finner i lokalet (for smittesporing)
Treningsrommet består av blanding av kondisjons- og styrkeapparater: Tredemøller, ergometersykler, romaskin, ellipsemaskin, lårpress, brystpress, 4 stasjons vektappart, vektstang (halfrack) og ulike manualer. Vi skaffer oss fortløpende erfaring om utstyr det er behov for.
Er du usikker på om du har betalt medlemskontingent for 2021 kan betales inn til konto 7877.0670380. Medlemsprisene finner du på www.manndalen.no .
Da er det bare å sette i gang å trene!
Språk Norsk - Norwegian